עבודה אקדמית? חפשו עכשיו במאגר הענק, האיכותי והעדכני ביותר:

מוענק על כל האתר 7 אחוז הנחה בעת "חרבות ברזל". קוד קופון: "מלחמה"

ב"ה. אנו חב"דניקים ולא נחטא בגזל: יש גם עבודות אקדמיות בחינם (גמ"ח). 15,000 עבודות אקדמיות במחיר שפוי של 99 - 390 שח.  סרטון על מאגר העבודות האקדמיות

اللغة العربية Русский

français              አማርኛ

לא מצאתם עבודה מתאימה במאגר? סמסו לנו דרישות לכתיבה מותאמת אישית - ונפנה למומחה חיצוני בעל תואר שני בתחום שלכם לכתיבה הנתפרת לצרכים שלכם בדיוק!

פרסמו את עבודותיכם הישנות אצלינו וקבלו הכנסה פסיבית נהדרת!

חוות דעת על מרצים

הוצאת ויזה לדובאי תשלום מאובטח בעברית

אמריקן אקספרס – ויקיפדיה    (לא דיינרס)    

תוצאת תמונה עבור פייבוקס 5% הנחה ב-פייבוקס  

bit ביט on the App Store   ×ª×©×œ×•× בחיוב אשראי טלפוני דרך נציג שירות 24/7העברה בנקאית

 

עבודה אקדמית מתקפות סייבר, טרור ואינטרנט, מדיניות ביטחון וארגונים בינלאומיים, סייבר-טרור, אינטרנט והטרור הגלובלי, לוחמת סייבר, טרור קיברנטי, ישראל בהשוואה לעולם (עבודה אקדמית מס. 6292)

‏290.00 ₪

 39 עמ' 

עבודה אקדמית מתקפות סייבר, טרור ואינטרנט, מדיניות ביטחון וארגונים בינלאומיים, סייבר-טרור, אינטרנט והטרור הגלובלי, לוחמת סייבר, טרור קיברנטי, ישראל בהשוואה לעולם

שאלת המחקר 

מהם השימושים שעושה הטרור הגלובלי באינטרנט?

תוכן עניינים

מבוא    

פרק 1: מהו טרור?           

1.1 טרור פיזי-קלאסי      

1.2 התפתחות הטרור הגלובלי ומאפייניו   

1.3 ייחודיות הטרור הגלובלי בהשוואה לסוגי הטרור האחרים           

פרק 2: סייבר טרור          

2.1 גלובליזציה והתפתחות האינטרנט       

2.2 סייבר-ספייס והסכנות הטמונות בו     

2.3 ארגוני טרור ותקשורת             

פרק 3: שימושים טרוריסטיים באינטרנט 

3.1 אמצעי תעמולה וגיוס משאבי אנוש     

3.2 התקפת אתרים          

3.3 מקורות המימון (גיוס כספים)

פרק 4: דרכי ההתמודדות בעולם עם הטרור הגלובלי במרחב הקיברנטי          

סיכום ומסקנות

ביבליוגרפיה       

המהפכה אשר חלה בעולם התקשורת והטכנולוגיה, הפכה את כדור-הארץ לכפר גלובלי. שני אלמנטים אלה מציבים בפני האידיאולוגיות השונות הקיימות, הזדמנויות חדשות וכן סוגיות חדשות. שלל המסרים המועברים דרך התקשורת, ריבוי הערוצים וכמובן הנגישות הקלה לאלה, הינם בעלי השפעה על הסגולות האזרחיות של האדם, וכן על הערכים הקהילתיים המשותפים אשר מאחדים, או אף מגדירים את האופי הלאומי (Kellner). 

בעשורים האחרונים חלו בענפי המחשוב והתקשורת שינויים טכנולוגיים מהפכניים. שינויים אלה משפיעים על כל תחומי החיים, הן הפרטיים והן העסקיים. השינויים הללו הביאו למהפכות ביכולת לעבד נתונים, לשמר ולהעביר אותם ממקום למקום. הזמינות והנגישות אליהם הוגברה, והביאה למהפכה בכל הנוגע לביצוע פעולות אשר בעבר לא היה ניתן אף לדמיין אותן. המהפכות הללו, אשר מאפשרות ליצור, לאגור וליישם אינפורמציה על מנת להפעיל מנגנונים חברתיים, עסקיים וכלכליים, הפכו את האינפורמציה לערך מוחשי וכלכלי בפני עצמו.

מהפכת האינטרנט מייצגת את אחד מן הסמלים הבולטים ביותר של מהפכת התקשורת. רשת האינטרנט מפתחת תשתית תקשורת חובקת עולם, הנותנת את האפשרות לזרימה חופשית של רעיונות ואינפורמציה, ואלה הם למעשה אחד הכוחות החזקים ביותר אשר מעצבים את עולמו בימים אלה, תוך כדי השפעה ישירה על מערכות פוליטיות וחברתיות. עולם האינטרנט הוא שפה בלבוש אחר: מדיום קולקטיבי ואישי בו-זמנית. מחד, האינטרנט הינו סמל למציאות הגלובלית ואמצעי תקשורת אשר מייצג את היכולות והמשמעויות של התקשורת הבינלאומית, ומאידך, מבקריה טוענים כי היא גם סמל לצידה השלילי של הקידמה הטכנולוכית, לניכור ולזרות בין בני-אדם ולהעלמתו של העולם המסורתי

(Nossek, Sreberny & Sonwalkar).

באופן שונה מן המהפכות החברתיות-כלכליות אשר קדמו למהפכת האינטרנט, תופעה זו מאופיינת בעיקר במהירות הרבה בה היא השתלטה על כל רבדי החיים, ובקצב הגידול בשימוש בה. זאת מכיוון שהתפשטותה של מהפכה נגזרת מן המהירות בה האינפורמציה לגביה עוברת לקהל היעד, וכן ביכולת לפשט את תהליך השימוש באותו טכנולוגיה.

התפתחותו המואצת של האינטרנט הביא להתפתחות תרבות חדשה – תרבות האינטרנט. מונח זה מתייחס אל התרבות אשר התפתחה יחד עם הופעתו של האינטרנט. האינטרנט הינו המצאה אשר שינתה לחלוטין את צורת התקשורת בין האנשים, ועל כן, יש לו משמעות תרבותית ניכרת.

התרבות כיום הינה תרבות דינאמית אשר משתנה ללא הרף, בהתאם לטכנולוגיה ולחייהם של הגולשים ברשת, וזו מאפשרת ליצור קהילות וקשרים חברתיים חדשים, לקרב בין אנשים החולקים אידיאולוגיה משותפת, להעביר מסרים ועוד. כתוצאה מכך התפתחה סביבה פוליטית חדשה, במקביל אל הסביבה הפוליטית הקודמת (Nossek, Sreberny & Sonwalkar).

באינטרנט קיימים אתרים רבים של קבוצות חברתיות או פוליטיות, אשר יוצרות קהילה בעלת מכנה משותף כגון אידיאולוגיה. במרחב זה קיימות קבוצות של ארגונים מוכרים וחוקיים, ממשלות ועוד, לצידן של קבוצות שוליים – ארגוני טרור ואחרים, כאשר המכנה המשותף לחברי הקבוצה הינו אנטי-ממסדי או אנטי-חוקי (Janczewski & Colarick).

עבודה זו תתמקד בקבוצת הארגונים "האלטרנטיביים" – ארגוני הטרור הגלובלי, ותציג את השימושים אותם עושים ארגונים אלה ברשת האינטרנט, על מנת לקד את האידיאולוגיה שלהם ולהפיץ את תעמולתם.

ביבליוגרפיה לדוגמא (בעבודה האקדמית כ-20 מקורות אקדמיים באנגלית ובעברית)

שוייצר י. וגולדשטיין-פרבר, ש. "אל-קאעידה והגלובליזציה של טרור המתאבדים". מרכז יפה למחקרים אסטרטגיים – אוניברסיטת תל-אביב.

Beaver, B. "Business Strategy and Enterprise Development - the Rise and Rise of the Internet". Strategic Change. Chichester: Vol. 8, Iss. 7; Pp. 371.

Combs, C. "Terrorism in the Twenty-First Centuary". 5th Edition. Prentice Hall.


העבודה האקדמית בקובץ וורד פתוח, ניתן לעריכה והכנסת פרטיך. גופן דיויד 12, רווח 1.5. שתי שניות לאחר הרכישה, קובץ העבודה האקדמית ייפתח לך באתר מיידית אוטומטית + יישלח קובץ גיבוי וקבלה למייל שהזנת

‏290.00 ₪ לקוחות חוזרים, הקישו קוד קופון:

מחיקה ובלעדיות/מצגת


שדה אימייל הינו חובה