עבודה אקדמית? חפשו עכשיו במאגר הענק, האיכותי והעדכני ביותר:

מוענק על כל האתר 7 אחוז הנחה בעת "חרבות ברזל". קוד קופון: "מלחמה"

ב"ה. אנו חב"דניקים ולא נחטא בגזל: יש גם עבודות אקדמיות בחינם (גמ"ח). 15,000 עבודות אקדמיות במחיר שפוי של 99 - 390 שח.  סרטון על מאגר העבודות האקדמיות

اللغة العربية Русский

français              አማርኛ

לא מצאתם עבודה מתאימה במאגר? סמסו לנו דרישות לכתיבה מותאמת אישית - ונפנה למומחה חיצוני בעל תואר שני בתחום שלכם לכתיבה הנתפרת לצרכים שלכם בדיוק!

פרסמו את עבודותיכם הישנות אצלינו וקבלו הכנסה פסיבית נהדרת!

חוות דעת על מרצים

הוצאת ויזה לדובאי תשלום מאובטח בעברית

אמריקן אקספרס – ויקיפדיה    (לא דיינרס)    

תוצאת תמונה עבור פייבוקס 5% הנחה ב-פייבוקס  

bit ביט on the App Store   ×ª×©×œ×•× בחיוב אשראי טלפוני דרך נציג שירות 24/7העברה בנקאית

 

סמינריון בחינם תזונה העשרת קמח (עבודה אקדמית מס. 616)

‏0.00 ₪

17 עמ'

עבודה אקדמית מס' 616

 

סמינריון בחינם תזונה העשרת קמח

עבודה אקדמית זו בקובץ PDF ולא הכי עדכנית ולכן בחינם. העבודות האקדמיות שברחבי המאגר שבתשלום הן בקובץ וורד פתוח ועדכניות

סמינריון בחינם תזונה העשרת קמח בחומצה פולית

אל מוצרי החלב שכבר מועשרים בתוספי מזון, הצטרפו הלחם ודברי המאפה. חומצה פולית היא ויטמין שמומלץ לנשים ליטול בעיקר טרם כניסה להריון. מחקרים רבים הוכיחו כי צריכה יומית של החומצה הפולית יכולה למנוע 50 עד 70 אחוזים מהמומים הנוירולוגים בתינוקות. כמו כן יש לחומצה פולית חשיבות רבה במניעת שבץ; העשרת המזון בברזל נובעת מהירידה בצריכת מוצרי בשר.

כך למשל "גידרון", חברת בת של "שופרסל" המייצרת לחם ומאפים, החלה להעשיר את הלחמים, הבגטים והבייגלה שהיא משווקת בחומצה פולית, ויטמין B1, B2 וברזל.
בסיור שערך בעבר שר הבריאות במפעלי החברה בפתח תקווה לרגל השקת המוצרים המועשרים, אמר השר כי "אם העשרת הקמח תעלה יפה, נפעל להוציא חוק שיחייב את כל בעלי המאפיות להעשיר את הקמח בוויטמינים כדי לשפר את בריאות האוכלוסיה", דברי השר.
היוזמה להעשיר את הקמח ממנו נאפים מוצרי הלחם היתה של המפעל עצמו. מנכ"ל המפעל ביקש את אישור משרד הבריאות להעשיר את המוצרים בתוספי מזון לפני כשנה וחצי. במשרד הבריאות הרימו את הכפפה ופנו לעבודת מעבדה מקיפה, כדי לבדוק מדעית כיצד לעשות זאת.
במפעל מסבירים כי "לאחר הוספת תוספי המזון המוצרים שומרים על אורך חיי מדף, צורה, טעם, ריח וצבע הזהים למוצרים הבסיסיים וכן מחיר הלחם ישאר ללא שינוי".

"אנחנו בדקנו ומצאנו שאדם אוכל בממוצע 100 גרם קמח ביום בתוך מוצרי הלחם שהוא צורך", אומרת דורית קלוסקי, תזונאית ראשית במשרד הבריאות. "בקמח אמור להיות פולט (חומצה פולית) באופן טבעי אבל הסתבר שהוא הולך לאיבוד בעת הפקת הלחם ועכשיו אנחנו עושים את הדבר הנכון – מחזירים ללחם את החומצה הפולית".
בארצות הברית החלו כבר בתחילת השנה בהעשרת דגני הבוקר, לחם, מוצרי תירס ופסטה בחומצה פולית, זאת על פי חוק.